Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: BALE

Herning advokater udvider mod vest...

et af Midt- og Vestjyllands største specialistkontorer inden for familie- og arveret åbner filial i Skovlund

Vi har fra  Allekald Kommunikation, Svendborg modtaget nedenstående pressemeddelelse:

BALE Advokatfirma, der har hovedkontor i Herning, har vokseværk mod vest. Fokus er dog uændret og rammen sættes fortsat af opgaver relateret til familiens privatsfære.

Indehaver, Marianne Bale, advokat (H), udtrykker det således: „Vi har for snart mange år siden valgt at koncentrere al vores energi omkring rådgivning vedrørende fremtidsfuldmagter, samejeoverenskomster, ægtepagter, skilsmisser, bodeling, børnesager, køb og overdragelse af fast ejendom, arv, testamenter og dødsboer“.

Adspurgt til konsekvenserne af et sådant valg lyder svaret prompte: „Vil du være spidskompetent indenfor et juridisk felt, må du nødvendigvis sige nej til at arbejde med andre dele af juraen“. Marianne Bale fortæller, at hun og hendes kollegaer er helt bevidste om, at de absolut ingen viden har om emner som fusioner, varemærkeret og patenter. Advokaterne hos BALE har foretaget et aktivt valg om at være blandt de førende specialister inden for familie- og arveretlig rådgivning; et tilvalg, der inkluderer juridiske fravalg. De fravalg skal sikre, at klienterne i Herning-Ikast-Brande området og nu også i Skovlund, Ansager og opland får den bedst tænkelige rådgivning indenfor familie- og arveret.

Når man besøger BALE Advokatfirma, det være sig i Herning eller i Skovlund, kan man ikke undgå at mærke de ansattes brændende engagement og ønsket om at komme ud over stepperne – her de vestlige af slagsen... Advokaterne fortæller, at de længe har ledt efter den rette lokation i det vestjyske og at kontorfællesskabet i Skovlund føles helt rigtigt; et sted, hvor der er højt til loftet og en hyggelig og uformel omgangstone.

Rent geografisk får advokaternes vestjyske klienter nu fordel af en kortere vej til BALEs hoveddør. Indholdsmæssigt vil kvaliteten i den familie- og arveretlige rådgivning fortsat have den højest tænkelige prioritet, fortæller Marianne Bale, der er indehaver af specialistkontoret, hvor kompetencerne inkluderer møderettigheder for Byret, Landsret og Højesteret.

BALE Advokatfirma er medlem af Danske FamilieAdvokater og Danske ArveretsAdvokater.

www.bale.dk

Yderligere oplysninger

Marianne Bale, 70207119

onsdag 10 aug 2022 - Rud Larsen
Vist: 877 gange