Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Karsten Madsen

Stemmeværksdagen

Ses vi til Stemmeværksdagen….?

Søndag den 18 september 2022.
Skovlund/Ansager udviklingsråd arrangerer i samarbejde med en række lokale foreninger, fra Skovlund/Ansager til en
eftermiddag med naturen som kulisse for fællesskab og gode oplevelser for hele familien. Der er mulighed for fælles gårtur til stemmeværkspladsen både fra Skovlund og Ansager. 
Demenscyklerne cykler i front fra Ansager og håber at få følgeskab. 
Fra kl. 14.00 er der “gospeltrylleri” og fællessang på stemmeværkspladsen.
Fra kl. 14.30-16.30 vil der være mange aktiviter som bl.a. hoppeborg, pandekager og snobrød over bål. Der kan males på sten, mens der også er mulighed for historiefortælling om området og meget andet.
Vi håber på stor opbakning til en eftermiddag i fællesskabets tegn. Der er gratis saftevand, kaffe og kage. Øl og vand kan købes. (Husk kontanter)
Så sæt kryds i kalenderen allerede nu. Mere info følger.
 
Venlig hilsen
Skovlund/Ansager udviklingsråd 
torsdag 18 aug 2022 - Rud Larsen
Vist: 421 gange