Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Pixabay
Udvalget for ”Idræt om dagen Skovlund Ansager” indbyder endnu engang alle, som har tid og lyst til at være med i fællesskabet hver torsdag formiddag i Skovlund Ansager Hallen fra kl. 09:30 til kl. 12:00.

Vi starter 1. gang torsdag den 15. september kl. 09:30. 

Man kan betale for alle 14 gange før jul for kr. 250, eller man kan betale kr. 35 pr. gang man deltager. Valget er dit. 

Hvis du ikke selv kan oprette dig, så kommer du bare, så hjælper vi med oprettelsen på dagen.

Vil man også være med i den sociale del i cafeteriaet med fællessang, kaffe mm. betaler man kr. 25 for dette pr. gang. (eller benyt klippekort system)

Vi glæder os til at møde nye - såvel som “gamle" deltagere. Hos os er der ingen, der er for unge, og der er ingen, der er for gammel. Her er der plads til alle.

De bedste hilsner fra:

Bestyrelsen "Idræt om dagen"

mandag 29 aug 2022 - Rud Larsen
Vist: 571 gange