Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Pixabay

Meddelelse -

til alle “annoncører” på skovlund.dk

Nogle af jer har sikker bemærket, at der her på siden kommer flere og flere opslag, hvori der står “se plakat her” i “under-overskriften”

Det vil i fremtiden være tilfældet for alle opslag, hvor man kun fremsende en plakat i pdf-format eller tilsvarende, da det tager for lang tid for mig hver gang at skulle finde passende foto.

Hvis jeg ikke modtaget et “blikfangsfoto” i jpg-format eller lignende, vil opslaget blive bragt uden foto på forsiden. Et eksempel på et “blikfangsfoto” er ovenstående billede af øjne.

Husk at oplyse, hvor fotoet stammer fra / hvem der har copyright til billedet. Det kan være dig selv, foreningen du repræsentyerer, Pixabay /Pexels  eller lignende. I modsat fald vil billedet ikke blive bragt, da det kan blive meget dyrt at bruge et foto, som man ikke har tilladelse til at bruge. Det har andre lokalsamfunds hjemmesider erfaring for.

tirsdag 11 okt 2022 - Rud Larsen
Vist: 796 gange