Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

Orienteringsmøde - Hjerteløberordningen

vil du være med?

Du kan nå det endnu!

Skovlund Sogns Borgerforening vil torsdag den 17. november kl. 19.00 være vært ved et orienteringsmøde for de medborgere, der har udvist interesse for yde en indsats i “hjerteløber-ordningen” for Skovlund og omegn.

På mødet vil Karsten Kristensen og Ninna Balsgaard Rechnagel fortælle kort om deres erfaringer som hjerteløbere. Men mindst lige så vigtigt:  de vil også kunne svare på de mange spørgsmål deltagerne uden tvivl vil have om det at være hjerteløber.

Karsten er en erfaren hjerteløber og Ninna er både hjerteløber og uddannet ambulancebehandler og vil derfor også kunne beskrive ordningen set gennem de “professionelle briller”.

På mødet vil vi også orientere om, hvordan man tilmelder sig som hjerteløber og se på, hvilke kurser man kan deltage i. Om muligt vil vi forsøge at arrangere et samlet kursus for alle de nye hjerteløbere og for et par af de mere erfarne, der gerne vil deltage i et specifikt hjertestarter-kursus.

Hjertestarterkurserne er gratis og Borgerforeningen vil - hvis relevant - betale kørselsgodtgørelse for deltagerne i kurset.

I alt har fire personer meldt sig som potentielle hjerteløbere, hvilket vil betyde en flot udvidelse af gruppen af de syv allerede ”eksisterende” hjerteløbere i Skovlund. 

PS. Vi har dog plads til et par stykker mere - både i “ordningen” og på orienteringsmødet. Hvis du har lyst og tid, er du velkommen til mødet. Vi beder dig bare om at melde dig til i forvejen, så vi har styr på antallet. Vi skulle jo nødigt løbe tør for kage og kaffe! 

Du må også meget gerne “prikke” til din ven / nabo og få dem til at melde sig til denne potentielt livsreddende opgave.