Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: RL

Juletræsfest

på Torvet

Traditionen tro sørger Borgerforeningen for julebelysning på Torvet. I år bliver det dog nok kun i kortere perioder i dagens løb. F. eks. fra kl. 0600 til kl 08.00 og igen fra kl. 16.30 til 22.00. Dette naturligvis for at give vores bidrag til besparelserne på energiområdet.

Juletræet og julebelysningen forventes sat op lørdag den 19. november.

Den 27. november håber vi, at mange vil møde op kl. 10,00 til det traditionelle juletræf omkring juletræet. 

Efter vi har danset rundt omkring træet og sunget et par julesange / salmer, håber vi på at få besøg af julemanden, der vil dele slikposer ud til de fremmødte børn.

Herefter vil der mulighed for en køretur i en hestevogn ud til Mums, der samme dag holder deres hyggelige jule-småkage-dag fra kl. 10.00 til kl. 16.00.

/RL

mandag 14 nov 2022 - Rud Larsen
Vist: 342 gange