Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: RL

Julemanden

på tidligt besøg

Læs det højt for de små.

I Skovlund prøver fire rare mænd og deres hjælpere på at overbevise Julemanden om, at han skal komme på besøg hos os igen i år allerede inden den store dag, hvor han kommer med julegaverne. 

“Julemanden har allerede meget travlt, så vi skal gøre vores bedste, hvis vi skal få ham til at komme på besøg før jul” siger Kasper. Michael og Kasper har været en tur i skoven for at  hente det største og flotteste juletræ, så der rigtigt kan blive julestemning på torvet.”

“Vi skal også sørge for, at det er let for julemanden at finde os” siger Michael. “Derfor hænger vi små flotte lys op på juletræet, når vi har stillet det op.”

 

For at være helt sikre sætter de fire rare mænd og deres hjælpere også sætte en masse andet lys op på torvet, så det er helt umuligt for Julemanden af fare vild. Det er nemlig ikke sikkert, at han kan komme i sin fine kane med Rensdyret Rudolf med den røde tud foran. Derfor skal der være masser af lys på pladsen.

Hvis Rudolf er for træt til at trække kanen - eller hvis han skal hvile ud inden juleaften - har Rene - som er endnu en af de fire rare mænd sørget for, at en flink mand med en hestevogn  vil køre Julemanden op til Torvet.

Peter fortælle: “Vi skal også synge et par julesange og danse omkring juletræet, når lysene er tændt” og han fortsætter “hvis Julemanden alligevel ikke kan finde os - selv om vi har sat al det fine julelys op - så skal vi sammen kalde på ham - og vi bliver ved lige indtil ham kommer.”

Når vi har sunget og danset omkring juletræet vil Julemanden dele slikposer ud til alle de søde børn i Skovlund. 

Husk - du skal altid være sød og hjælpsom over for dine kammerater. Ikke kun op til Jul men hele året. Julemanden kan nemlig huske alt muligt fra hele året - også det der sker i Friskolen eller i Børnehuset.

Rene fortæller videre: “Når alle børn har fået en slikpose, kan de få en køretur i hestevognen. Den vil nemlig køre fra Torvet og ud til Mums, hvor det er muligt at købe småkager, så I har lidt godt til Julemanden, når han kommer på besøg med jeres gave”. 

Det vil han være rigtig glad for.

 

lørdag 19 nov 2022 - Rud Larsen
Vist: 895 gange