Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Pixabay & RL

Borgermøde

Indbydelse

Skal vi have en endnu bedre legeplads til vores børn? 

Skal vi satse på nogle nye faciliteter, som også  sognets unge kan have glæde af? 

Skal vi etablere nogle gode “familie-faciliteter” i Byparken? 

Kort sagt: skal vi forbedre forholdene for alle aldersgrupper i Byparken?

Disse og mange andre spørgsmål kan du være med til at afgøre på Borgermødet på onsdag den 25. januar kl. 19.30 i Kulturhuset. 

Det er også her du kan melde dig til en af de mange arbejdsgrupper eller underudvalg vi skal have nedsat for at komme videre med nogle eller alle ideerne vi vil præsenterer. 

Husk: hvis ingen melder sig til at arbejde videre med en eller flere af ideerne, ja, så bliver de ganske enkelt ikke til noget.

Alle er velkomne. Borgerforeningen er vært ved en øl / vand og en kop kaffe med kage i løbet af aftenen.

Kom og vær med.

 

tirsdag 10 jan 2023 - Rud Larsen
Vist: 485 gange