Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Peter Møller

Driftsforstyrrelse i fjernvarmeleveringen

 tirsdag eftermiddag

Modtaget fra Karsten Kristensen, Varmemester:

Skovlund tirsdag d. 17. januar-2023

Som en del andelshavere og varmeaftagere konstaterede tirsdag eftermiddag d. 17. jan.-2023, var Skovlund Varmeværk i tidsrummet kl. 13.30 til ca. kl. 16, nødsaget til at foretage en akut nedlukning af varmeforsyningen til hele byen.

Dette skyldtes at den planlagte tilslutning af fjernvarmeleveringen til det nye Menighedshus på Borgergade ikke forløb som planlagt.

” Plan A” gav nogle uforudsete udfordringer for entreprenøren, og derfor var vi nødsaget til at iværksætte ”Plan B ”, som var en nedlukning af varmeforsyningen til hele byen, samt industrikvarteret.

Vi beklager de gener denne nedlukning har givet. Tak for den gode og forstående tone og tilgang fra jer som ringede, for at fejlmelde, eller forespørge på grundlaget for den manglende varme i radiatorer, samt varmtvandsforsyningen.

Ca. kl. 16.30 havde vi tæt på normaldrift og her kl. 18, er flow og temperaturer fra og til Varmeværket på normal drift.

Hvis der opleves fejl eller udfordringer på varmeanlægget efterfølgende, bedes I kontakte Skovlund Varmeværk på tlf. nr. 7529 2476, eller mail info@skovlund-varmevaerk.dk 

Status på ledningsarbejdet på Lundvej

Det sidste isolerings arbejde er udført tirsdag d. 17.januar-2023. Retablering påbegyndes d. 18.januar-2023, og brolægger forventes at påbegynde nedlægning af fortovsfliser fra starten af uge 4. Der er bestilt asfalt til udbedring af vejen, og håbet er at arbejdet med retablering er afsluttet i løbet af uge 4-5 2023. 

Der er på nuværende tidspunkt ikke planlagt yderligere ledningsarbejde, og dermed håber vi fra driftspersonalets side, at der fremadrettet vil være normale driftsforhold og stabil varmeforsyning

Med venlig hilsen Varmemester Karsten Kristensen - Skovlund Varmeværk 

tirsdag 17 jan 2023 - Rud Larsen
Vist: 224 gange