Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Rene S.K.

Fastelavnsfest

Kulturhuset de 19. februar kl. 14.00

Efter sidste år kæmpe succes med mere end 140 deltagere glæder Borgerforeningen sig til igen i år at se byens børn i deres mest fantasifulde udklædninger, så selv deres deres egne forældre kan have svært ved at genkende dem.

Vi skruer endnu mere op for festlighederne i år. Antallet af tønder bliver hævet til fire, så køerne ved de enkelt tønder bliver mindre, lige som vi i år vil købe en kraftigere tønde til de større børn, så den ikke falder sammen ved første slag.

Borgerforeningen servere kaffe, fastelavnsboller og saft, når vi er færdige med at slå katten af tønden. Der vil være præmier til de bedst udklædte og til kattekonge og kattedronning for hver af de 4 tønder. Traditionen tro vil Skovlund Børnehus stå for udsmykningen af salen i Kulturhuset og for at male tønderne samt pynte op i salen.

I bestyrelsen glæder vi os allerede til festen og håber på, at vi kan slå sidste års rekord med 140 fremmødte. Vel mødt - pris. kr. 40.00

onsdag 8 feb 2023 - Rud Larsen
Vist: 576 gange