Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Vi har næsten alle, ”Gamle som unge og Børn” netop oplevet et Håndbold WM i Tv, og endnu engang viste det sig at Danmark havde verdens bedste håndboldspillere og genvandt verdensmesterskabet for 3. gang i træk

Med dette flotte resultat håber vi selvfølgelig at det kunne skabe en del interesse for mange børn og unge, om ikke Håndbold-sporten kunne være noget for dem. 

Med dette opslag her opfordrer vi forældrene, til at tage en lille snak med deres børn i alderen fra 4. klasse til og med 7. klasse, som i Skovlund og Ansager skole har fået uddelt en lille folder til at tage med hjem omkring arrangementet, om ikke de kunne have lyst til helt GRATIS og uforpligtende at prøve at være med til dette Håndbold event som foregår helt lokalt i Skovlund Ansager hallen. 

Det er vigtigt for håndboldsporten at der hele tiden findes nye talenter og spillere som fødekæde til klubbens seniorafdeling, og for at vores lokale håndboldklub fortsat kan tilbyde sporten og være en del af aktivitet udbuddet i vores lokale område.

Håndbold Camp i Skovlund Ansager hallen 

fra fredag den 24. februar kl. 16.30 til lørdag formiddag kl. 9

Alle deltagere får:

  • Aftensmad og drikke 
  • Frugt
  • Natmad 
  • Morgenmad 
  • samt masser af boldspil mm.
  • Håndbold-tricks Divisionsdamerne 

Tilmelding kan ske på  www.sahk.dk eller på telefon/sms 2564 2802 

Senest søndag den 19. feb.

Se folder omkring Håndbold Camp her:

Vi håber at mange har lyst til at prøve at deltage – 

ALT ER GRATIS FOR ALLE DELTAGERE. 

De bedste hilsner fra

Skovlund Ansager Håndbold Klub.

tirsdag 14 feb 2023 - Rud Larsen
Vist: 427 gange