Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Pixabay

Ændringer i Redaktionen

friske kræfter skal til

Hjemmesiden skovlund.dk har fået ny redaktion og ny mail adresse: skovlund.dk@gmail.com

Den består nu af Jonas Holm og Rud Larsen. 

For at sikre, at alle indlæg bliver bragt så hurtigt som muligt, har vi besluttet at oprette en mail adresse, som både Jonas og Rud har adgang til, og som kun er beregnet til aktiviteter for skovlund.dk og Facebook-siden “Skovlund og Omegn

Når vi også nævner Facebooksiden i denne sammenhæng, er det fordi Borgerforeningen, der ejer skovlund.dk har aftalt med initiativtagerne til facebook-siden “Skovlund og Omegn”, at de to sider frem over vil blive redigeret / administreret af redaktionen for skovlund.dk.

Eva Breum, som er en af initiativtagerne til - og en af de tidligere administratorer af - “Skovlund og Omegn” har dog venligst accepteret at være på “indskiftningsbænken” for “Skovlund og Omegn”, så vi altid vil være bedst muligt bemandet.

Vi vil snarest muligt offentliggøre de nye retningslinjer (den redaktionelle politik) for de to sider, så alle ved, hvad man kan få bragt og hvilke former for opslag, vi ikke ønsker at medvirke til.

Alle opslag på skovlund.dk vil stadig blivet linket til “Skovlund og Omegn” (og kun til “Skovlund og Omegn”). Det betyder, at man kun behøver at sende sit indlæg til skovlund.dk - så kommer det automatisk også på ”Skovlund og Omegn” som et link.

 

Alle indlæg til skovlund.dk bedes frem over sendt til skovlund.dk@gmail.com

 

onsdag 22 feb 2023 - Rud Larsen
Vist: 396 gange