Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: RL

Svineri 

Bålhytten

En opringning fra Vibeke Larsen (Hovedgaden) fik mig til at lægge vejen forbi bålhytten i Byparken. Vibeke havde forbereder mig på, hvad jeg ville se, men jeg må indrømme, at det ikke var noget kønt syn, der mødte mig.

I hvert fald synes jeg ikke, inskriptionerne pynter på bålhytten - selv om den godt nok trænger til en renovering.

Helst vil vi (Borgerforeningen) have fat i “skribenterne”, så de selv kan få lov til at fjerne deres svineri. Det er dog ikke sandsynligt, de melder sig selv. 

Derfor vil vi gerne opfordre alle forældre til at tage en snak med deres børn / unge mennesker. Måske ved de hvem der står bag svineriet - måske kan netop jeres børn medvirke til, at det ikke sker igen.

Også Efterskolen og Friskolen må meget gerne tage en snak med deres elever. Måske ved de noget. Måske har de endog været involveret.

Hvis vi tager en alvorlig snak med vores unge mennesker, kan de måske forstå, at selv om den slags svineri starter i det små, kan det meget hurtigt accelerere, 

Hvis det sker, vil vi inden længer kunne finde det overalt i byen. 

Det skulle vi gerne undgå. 

Ikke?

/rl

tirsdag 7 mar 2023 - Rud Larsen
Vist: 921 gange