Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT

Frivillig

Skovlund-Ansager Bankoudvalg

Frivillig…

Går du med en frivillig spire og tænker, at du kan afse en eller to mandag aftener om måneden, så har vi brug for din hjælp. 

Vi er en støtteforening til SIF og AIF og vores primære formål er at afvikle banko i Skovlund-Ansager Hallen, som økonomisk hjælp til vores to foreninger. Vi har siden 2020 udloddet 300.000 til fordeling foreningerne imellem, så vi gør en forskel.

Alt det kan kun lade sige gøre med hjælp fra frivillige, der troligt stiller op for at gøre en forskel for vores trofaste bankospillere og vores mange unge mennesker, der dyrker sport. Men vi mangler frivillige hænder for fortsat at kunne afvikle banko i hallen. 

SÅ…

… vil du være med til at skabe glæde og samtidig selv have det sjovt? 

… vil du have et lille pusterum fra en ellers travl hverdag?

… vil du ud blandt andre og opleve noget nyt?

Så er det dig vi mangler! 

Om du er forælder/bedsteforælder til vores unge mennesker eller aldrig har været til banko, gør ingen forskel. Vi har brug for dig og dit engagement, så vi fortsat kan spille banko og udlodde økonomisk støtte til vores to foreninger. 

Kig forbi hallen og se hvad vi laver, vi er der hver mandag fra kl. 18.00.  

Eller ring til Gitte Soelberg på tlf. 2825 6087 eller til Jill Habekost på tlf. 2163 5698.

På snarlig gensyn,

Skovlund-Ansager Bankoudvalg.

fredag 17 mar 2023 - Rud Larsen
Vist: 510 gange