Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: SA HK

SA HK´s 3. Divisions Damer spiller på søndag måske den vigtigste kamp i hele turneringen, hvis holdet kan opnå at få blot det ene point i udekampen imod Haderslev, så er det en kendsgerning at holdet dermed sikre sig oprykning til 2. Division Damer fra næste sæson. (spændende)

Derfor ønsker bestyrelsen og spillerne at give tilskuer mulighed for helt GRATIS at få en af de 32 ekstra pladser der i bussen, og være med til at det forhåbentligt kan blive en ekstra sjov bustur til Haderslev og retur.

Afgang fra Skovlund Ansager hallen søndag den 26. marts k. 11.45

”Først til princippet” for at komme GRATIS med spillerbussen.

tirsdag 21 mar 2023 - Rud Larsen
Vist: 688 gange