Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Warning: Undefined array key "copyright" in /customers/6/8/6/ruban.nu/httpd.www/index.php on line 6047
Video: SAHK / Bent H.
Skovlund
Foto: SAHK / Bent H.

Søndag den 26. marts 2023 vil indgå i Skovlund Ansager Håndbold Klubs historie som en helt speciel dag.

Klubben fik ikke bare en enkelt oprykning til Damernes 2. Division efter sejren over Haderslev, men i kraft af oprykning af førsteholdet, 

gav det også mulighed for at andetholdet som havde vundet deres pulje i Jyllandsserie kunne rykke direkte op i 3. Division.

Hvilket må betegnes som en yderst fornem præstation med en dobbelt oprykning af den kun 3 årige håndboldklub ,som til næste sæson kan repræsentere det Sydvestjyske område med 2 Divisionshold.

Den dobbelte oprykning sender virkelig et signal ud til de mange unge håndboldspillere i det Vestjyske, der måske har lyst til at prøve kræfter med at spille håndbold på Elite- & Divisions plan, så har SA HK noget at byde på, både på det organisatoriske plan, samt at man har trænere/holdledere på plads til næste sæson. 

Søndag den 2. april kl. 13.30 spiller 3. Division damerne turneringens sidste kamp imod Hviding på hjemmebane i Skovlund Ansager hallen.

Vi håber at rigtig mange vil komme i hallen og være med til at hylde og støtte klubbens dygtige håndboldspillere, efter kampen vil der være en officielt

hyldest og fejring af oprykning for de to hold, samt at klubben er vært med lidt godt til ganen, øl, vin, sodavand, kaffe & kage til alle klubbens:

Sponsorere, medlemmer, tilskuere, supportere, forældre mm. 

Spillerne og bestyrelsen glæder sig meget til at se jer, og fejre oprykningen sammen med jer.

De bedste hilsner

SA HK.

tirsdag 28 mar 2023 - Rud Larsen
Vist: 496 gange