Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: Karsten Madsen

Hilsen fra SIF Ansager Håndbold. 

inden sommerferien

Inden vi går helt på sommerferie, vil vi gerne takke alle vores dejlige medlemmer, sponsorer og andre gode tilhængere af klubben. 

  • Tak til forældre for lån af jeres skønne unger. 
  • Tak til børn og koner/kærester for lån af jeres mænd til herrerholdet. 
  • Tak til sponsorer for at gøre det hele lidt sjovere. 
  • Tak til alle de frivillige, som troligt hjælper os, når vi spørger.

Sæsonen 2022/2023 har været dejlig! 

Herrerne startede i jyllandsserie og serie 3. 

Jyllandserieherrerne havde desværre ikke marginalerne med sig og måtte derfor ned i serie 1 igen efter jul. De manglede blot ét point for at kunne blive. 

Efter jul skulle det samme gøre sig gældende. Her handlede det igen om ét sølle point, men denne gang var det for at kunne spille om oprykning til jyllandserien igen. 

"Den evige to'er" blev der sagt efter den sidste kamp, men mon ikke det er meget godt med lidt ro og restitution efter nogle hårde sæsoner, hvor det har været lige ved og næsten mange gange. 

Midt februar kunne vi også annoncere, at Nicolai Behrens, i daglig tale kaldet Nic, takkede ja til en sæson mere som herrertræner i SIF Ansager. Vi glæder os til at se om det ender i jyllandsserien igen. 

Foto: Karsten Madsen

Serie 3 herrerne lagde stabilt både før og efter jul i deres pulje. De har en god grundtrup, hvor sammenholdet og det sociale bliver vægtet højt. De drømmer om at rykke op i serie 2, men er også alle enige om at de har det nu meget hyggeligt, der hvor de er nu. 

René, holdets holdleder, har styr på tropperne og går ind til opgaven med oprejst pande. Han tror selv på at sæson 2023/2024 måske ender i serie 2.  

Herrerne holder afslutning, når vejret bliver bedre. Her er planen, at de skal lave en masse anderledes aktiviteter. Vi har blandt andet hørt at både amerikansk fodbold og vandski er på tale. Det bliver spændende at høre mere om. 

Grundet afslutningen ikke er holdt endnu, kan vi ikke oplyse om hvem der er blevet årets spiller og årets fighter. 

Foto: Tanja Sørensen

Vores Trille Trolle hold, som er leg med bold for de mindste (0-6 år) sammen med deres forældre, har igen i år været en succes. Antallet af børn er fordoblet og børnene er både glade og trætte, når træningen er slut. 

Vores træner, Merete, holder sig løbende opdateret med diverse kurser og både børnene og vi er vilde med hende! Derfor er vi ekstra glade for at Merete har sagt ja til en sæson mere, som Trille Trolle Træner. 

Foto: Merete Mols

På U6-U9 mix holdet har Jens Ole i år haft glæde af verdens sejeste drenge. De knokler, griner og sveder sig igennem den ene skøre ting efter den anden. De har været til flere stævner i løbet af sæsonen og drengene synes bare at det er det fedeste, at få lov til at spille kamp mod andre børn. Billederne er fra det sidste stævne, hvor der var medaljeoverrækkelse. 

Foto: Luna Sadova

Nogle af drengene vil til næste sæson være for store til U9 holdet og derfor vil vi rumme et U11 hold efter sommerferien. 

Drengene skal som afslutning på sæsonen på en "vildmarkstur" med Jens Ole. Her skal de lave bål, sove i shelter, være længe oppe og blive "møg beskidte", som de selv siger. Det lyder til at de glæder sig. Deres afslutning har heller ikke fundet sted endnu. 

Inden vi runder af for sæsonen og går på sommerferie, vil vi gerne takke byen for jeres evige opbakning og støtte til blandt andet vores juletræsindsamling og salg af kalk og gødning. 

Vi er glade for al den støtte vi kan få, for vi kan give det direkte videre til vores fantastiske hold, som ikke går ned på hverken træner, udstyr, tøj eller hvad man nu har brug for til en god håndboldsæson. 

Slutlig ønsker vi alle et dejlig forår, en skøn sommer og så glæder vi os til at byde jer velkommen igen i Skovlund Ansager Hallen til august og september, når træning og kampe starter op igen. 

Til sidst er der lige lidt billeder fra ligakampen mellem Skjern Håndbold - Bjerringbro Silkeborg, hvor vores børnespillere fik lov til at løbe med ind. 

Foto: Luna Sadova

1000 tak til alle omkring os, for en dejlig sæson! 

Med venlig hilsen

SIF Ansager Håndbold

Vores facebookside: https://www.facebook.com/SIF.Ansager.Haandbold/

Vores hjemmeside: www.ansagerif.dk

fredag 14 apr 2023 - Rud Larsen
Vist: 501 gange