Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto: RL

Nyt fra Byparken

om borde og bænke

Et gammelt mundheld siger, at intet er så galt, at det ikke er godt for noget. Det gælder også i denne sag.

Søndag den 23. april lagde  Marit Larsen nogle fotos op på Facebook-siden ”Skovlund og Omegn” om Byparkens borde og bænke-sæt, der er delvis ødelagt. Et enkelt var smidt i søen.

Borgerforeningen blev først opmærksom på sagen via Marits opslag på “Skovlund og Omegn” og har indtil skrivende stund ikke været i stand til at finde ud af, hvem hærværksfolkene er. 

Hvis nogen ved noget - eller har børn / unge mennesker der ved noget - er man meget velkomne til at kontakte Borgerforeningen, som vil gå videre med sagen.

Borde og bænke-sættene er nu på plads i bålhytten igen; men trænger vil nogen vedligeholdelse.

En lille krølle på sagen retfærdiggør den indledende sætning i dette opslag. Sagen har nemlig afstedkommer, at Karin Halberg fra Solbakken har doneret et bord til Parken. Det blev her til aften afhentet og sat på plads i parken af Jonas Holm og Søren Uglebjerg. 

Tak til Karin for donationen og tak til Jonas og Søren for indsatsen. 

/rl

 

tirsdag 25 apr 2023 - Rud Larsen
Vist: 834 gange