Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerDanske Seniorer - Ansager-SkovlundFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund-Ansager ForedragsforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: RL

Juletræsfest

søndag den 3. december kl. 10.00

Søndag den 3. december skal vi alle sammen ud og danse rundt om juletræet. Vel at mærke torvets fine juletræ, der i år er pyntet med helt nyt lys indkøbt af Borgerforeningen.

Ikke alene er belysningen på træet ny. Der kommer også et nyt indslag i aktiviteterne. Først skal vi dog danse omkring træet og synge til tonerne fra nogle af de gamle, kendt julesange leveret af FDF-orkestret fra Grindsted. De starter kl. 10.00

Når vi har gjort det, skal vi ud og lede efter julemanden. Rygterne siger, at han har medbragt slikposer til alle børnene - men først skal vi altså finde ham.

Heldigvis har vi fået at vide, at nogle af medlemmerne af FDF-orkestret har mange års erfaring i at finde julemanden. Derfor vil det være en god ide at følge efter dem, når de forlader torvet. Måske kan de vise os vejen til julemanden, som helt sikker vil være et eller andet sted ikke ret langt fra torvet.

Lad os håbe vi hurtigt finder ham. Vel mødt.

torsdag 23 nov 2023 - Rud Larsen
Vist: 1180 gange