Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: RL

Kan vi finde julemanden?

Lad os prøve

Husk det er på søndag - fra kl. 10.00 - vi skal danse om det flotte juletræ på Torvet. FDF-orkestret fra Grindsted spille nogle af de kendte julesange, så vi alle kan synge med.. 

Det er også orkestret der skal hjælpe os med at finde Julemanden et eller andet sted i Skovlund. De skulle være dygtige til den slag, så der er håb om, at vi ikke skal lede alt for længe.

Hvis vi er rigtig heldige, vil Julemanden have slikposer med til børnene i Skovlund. Både til de artige og de mindre artige.

torsdag 30 nov 2023 - Rud Larsen
Vist: 441 gange