Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: RL

Snerydning - OPDATERING

en hilsen fra Borgerforeningen

OPDATERING:

Borgerforeningen oplyser (kl. 13.30), at kæden til fejekosten er knækket. Købmanden er på vej for at hente en reservedel, og man håber, (hvis alt går vel) at kunne genoptage fejningen om et par timer - dvs ved 16-tiden søndag.

Vi skulle hilse fra Borgerforeningen og sige, at man regner med at begynde af feje fortovene, når det holder op med at sne.

Samtidig har man anmodet os om at minde alle om, at den service ikke er gratis. Husk venligst at betale så snart som muligt. 

Se detaljerede oplysninger her: https://skovlund.dk/id/15211/snerydning

/RL

søndag 3 dec 2023 - Rud Larsen
Vist: 705 gange