Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: RL

Fastelavnsfest

i Kulturhuset

Borgerforeningens fastelavnsfest var igen i år velbesøgt - mere end 100 mennesker havde fundet vej til kulturhuset, hvor der blev stået “katten af tønden” - dog uden kat.

Til gengæld var der ikke tvivl om, at mange af børnene var helt på det rene med, hvad der skete, når bunden røg ud af tønden. 

Det var godt, der var et par mødre hist og her, som greb ind. Der skulle jo gerne være lidt slik til alle børn. Og det var der.

Borgerforeningen takke for den store opbakning og håber, alle fik et par gode timer. Det var helt klar og synligt, at de mange flot udklædte børn fik valuta for pengene. De nød det i fulde drag.

Her er et par fotos fra begivenheden.

/RL

se - jeg klarede det

der blev slået til

udklædningspræmie 

og en mere

også biavlerne med to små bier fik en udklædningspræmie

kattekonger - kattedronninger og bedst udklædte

lørdag 10 feb 2024 - Rud Larsen
Vist: 327 gange