Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: Finn Grundahl

Bro over Ansager Å lukket

ny på plads om 3-4 måneder.

Finn Grundahl fra Skovlund Ansager Udviklingsråd oplyser, at Udviklingsrådet har kontaktet Varde Kommune og udtrykt bekymring  over  forholdene og sikkerheden ved  broen tæt på stedet hvor Ansager Å løber ud i Varde Å. 

I henvendelsen skriver Finn Grundahl bl.a.: “Det drejer sig om broen, der ligger nær ved shelterpladsen ved enden af Kanalvej i Ansager. Det er den ene af de bærende stolper i den ene side der er sunket. Broen kan ikke undværes, da det vil forhindre adgangen på en sti. Håber at der kan gøres noget, inden der sker en ulykke.”

Kommunen svarer, at man er opmærksom på problemet, og Bjarne Fly oplyser i en skriftlig henvendelse til Finn Grundahl: 

“Vi ved godt, at broen er dårlig og derfor har vi holdt øje med den. Som dine billeder også viser, så er der  - og specielt nu med meget vand i åen – sket en underminering af broen i den ene side. Vi var på besigtigelse af broen i går og vi har besluttet at lukke broen. Det sker i dag og der vil blive skiltet  med det de relevante steder.

Vi går også i gang med at få fat i en ny bro til stedet. Der vil nok gå en 3-4 måneder, inden en ny bro kan være på plads. Det vil være træls i den periode, men så vil der til den tid stå en ny bro.”

/RL

onsdag 14 feb 2024 - Rud Larsen
Vist: 599 gange