Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Stor HÅNDBOLD BRAG i Skovlund Ansager Hallen!

Søndag den 10. marts spiller alle SA HK's hold på hjemmebane i Skovlund Ansager Hallen, og klubben inviterer alle deres fantastiske Sponsorer og Publikum
til et ”Brag i hallen”
SA HK vil gerne takke og hylde klubbens dedikerede sponsorer for deres uvurderlige støtte til klubben. Alle sponsorer er med til at gøre en kæmpe forskel, og det vil klubben gerne honorere.

Alle sponsorer er inviteret til mad og drikke, kaffe og kage, hvor klubbens formand vil opdatere på klubbens status og ikke mindst takke sponsorerne for deres velvilje over for SA HK. Efter middagen er der oplæg fra klubbens træner til dagens 2. divisionskamp imod SUS Nyborg, hvorefter man går man i hallen og ser de 2 divisionskampe!

Men det er ikke kun sponsorer, der er velkomne!
SA HK og spillerne håber også på massiv opbakning fra vores fantastiske publikum til denne sæsonens næstsidste hjemmestævne.
Og som en særlig tak for publikums støtte vil alle tilskuere få GRATIS kaffe og kage samt saftevand til alle børn i pausen i 2. divisionskampen.

Trods udfordringerne med skader og graviditeter kæmper klubbens spillere med alt, hvad de har, for at få de vigtige point som holdene har brug for.
SA HK glæder sig til at byde alle velkommen på søndag i Skovlund Ansager Hallen til en dag fyldt med sport, fællesskab og fejring af klubbens sponsorer!

De bedste hilsner fra
SA HK.

onsdag 6 mar 2024 - Rud Larsen
Vist: 236 gange