Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto: RL

Påsken

Skovlund og Ansager Kirker.

Påsken i Skovlund og Ansager Kirker. 

Påskeugen er i kirken ensbetydende med flere forskellige gudstjenester, som med prædiken, musik, salmesang og bøn tager os gennem de sidste dage af Jesus liv på jorden, hans smertefulde død Lang Fredag, men også hans opstandelse Påskedag, hvor han viste os mennesker at dødens magt er brudt og at livet og kærligheden lever. 

Skærtorsdag d. 28. marts kl. 19.00 holder vi fællesgudstjeneste i Ansager Kirke. 

Her har vores organist Monica inviteret violinist Samuel Meguro med til gudstjenesten – hvor de sammen og hver for sig vil spille for os – for at gøre gudstjenesten endnu mere højtidelig. Gudstjenesten indeholder  stadig prædiken, salmer og altergang, som det hører sig til på Skærtorsdag, hvor Jesus spiste med sine disciple en sidste gang – og hvor han om natten tages til fange i Getsemanes Have. 

Lang Fredag d. 29. marts skal vi i kirkerne hører Jesu lidelseshistorie. Fra tilfangetagelsen, til korsfæstelsen og til døden på korset. Gudstjenesten vil udover læsninger, være båret af bøn og salmer. 

Der er gudstjeneste i Skovlund kl. 9.00 og i Ansager kl. 10.30 

Påskedag d. 31. marts vil vi kirken fejre Påsken med fortællingen om kvinderne som kommer til den tomme grav. Gudstjenesten hylder livet og opstandelsen, og at livet har brudt døden. 

Kom og vær med – vi synger fantastiske livsbekræftende salmer. 

Ansager kirke er der gudstjeneste kl.9.00 og i Skovlund er der gudstjeneste kl. 10.30. 

2. Påskedag 1. april holder vi børnenes påske i Skovlund Kirke kl. 14.00.

Her skal vi efter en kort andagt ud og finde påskeæg. 

Alle er velkomne. 

Sognepræst Trine Lydeking 

onsdag 27 mar 2024 - Rud Larsen
Vist: 208 gange