Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Sidste spillerunde

Det har desværre ikke været den håndboldsæson, vi havde håbet på hos SA HK, 
efter klubbens fantastiske præstationer sidste sæson med oprykninger til både 2. og 3. division for damer i Dansk Håndbold. 

SA HK startede sæsonen stærkt, og klubbens 2. divisionshold lå endda på et tidspunkt på en imponerende 2. plads.
Desværre begyndte skaderne at hagle ned over vores spillere, og det ramte især klubbens bærende spillere på 2. divisionsholdet, 
som er blevet langtidsskadet hen over december, januar og februar måneder. 
Med hele 12 skadede spillere, med bl.a. korsbånd-, menisk-, ledbånd og skulderskader samt en brækket hånd, var det en stor udfordring for klubben at stille et konkurrencedygtigt hold. 

SA HK blev nødt til at trække på alle ressourcer og inddrage spillere fra både 2. og 3. holdet til førsteholdet, hvilket skabte en ulige konkurrence. 

Desværre kan klubbens 3. divisionshold ikke redde sig og vil derfor spille i Danmarksserien næste sæson. 
Vores 2. divisionshold kæmper nu for at forsvare sin plads i et kommende nedrykningsspil.

Det har været en udfordrende tid for både spillere, trænere og bestyrelse at håndtere det store antal skader og samtidig mønstre spillere til vores 4 seniorhold. 

Men klubben kigger fremad! 
Vi starter på en frisk med mindst et 3. divisionshold, et Danmarksserie hold, og vores serie 2 damer har vundet deres række og kan søge om at spille serie 1 i næste sæson, derudover har man de herlige unge spillere på ”serie 3 hyggeholdet”. 

Vi håber på jeres fortsatte opbakning, når klubben spiller deres 2 sidste kampe på hjemmebane 
lørdag den 6. april i Skovlund Ansager Hallen kl. 13.30 og 15.15.

Tak for jeres publikumsstøtte og opbakning gennem hele sæsonen! 
Lad os sammen se frem mod en lysere fremtid for damehåndbolden i SA HK! 

 

De bedste hilsner

SA HK.

torsdag 4 apr 2024 - Rud Larsen
Vist: 279 gange