Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerDanske Seniorer - Ansager-SkovlundFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund-Ansager ForedragsforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Seniorboliger i Skovlund.

Der har i længere tid været et stort ønske om en form for seniorbofællesskab i Skovlund. 

Der er ønsker om at få opført en række boliger, som har en overskuelig størrelse, en god central beliggenhed og en handicapvenlig indretning.

En arbejdsgruppe har nu fået udarbejdet et projektoplæg som er på vej rundt til de interesserede som en appetitvækker til et kommende møde hvor nye interesserede også vil være velkommende – formentlig i august måned.

Sideløbende med udarbejdelsen af projektoplægget har der været arbejdet på at få finansiering  med mere i orden. Alt er ikke på plads endnu, men med en sikker lejeindtægt i udsigt og et flot oplæg, satser man på at få det på plads i nær fremtid – gerne med en investor / bygherre, som vil løfte opgaven med at gennemføre projektet. Lokalt er er vi klar til at yde en indsats.

Mange hilsner

Skovlund Seniorbolig arbejdsgruppe

Hanne og Ole Uhd

Marianne og Martin Nielsen

Mette Thomsen og Kurt Jensen

Kr. Støjberg.

 

HOVED IDÉ

Velkommen til det nye seniorboligfællesskab på Parkvænget i Skovlund – et nybyggeri der forener moderne komfort med skønne omgivelser og stærkt fællesskab. Dette boligprojekt består af fire smukt designede boliger, som hver især tilbyder en perfekt balance mellem privatliv og fællesskab. Her kan seniorer nyde deres gyldne år i trygge rammer med adgang til grønne fællesarealer, der inviterer til socialt samvær og rekreation.

MODERNE BOLIGER I SKØNNE OMGIVELSER

De fire boliger i Skovlund seniorboligfællesskab er bygget med fokus på kvalitet og funktionalitet samt en fleksibel og tilgængelig planløsning. Hver bolig er designet til at være rummelig og lys med store vinduer, der slipper masser af naturligt lys ind og giver en skøn udsigt til de omkringliggende grønne områder. Boligerne er udstyret med moderne faciliteter, energieffektive løsninger og smarte detaljer, der gør hverdagen nemmere og mere komfortabel og som kan sikre tilpasning til livets forandringer.

ET STÆRKT FÆLLESSKAB

I forlængelse af ankomstvejen til seniorboligfællesskabet ligger de grønne fællesarealer, som er designet til at skabe en følelse af samhørighed og fællesskab blandt beboerne. Her kan man nyde en stille stund på en bænk med en god bog, deltage i fælles aktiviteter eller blot tage en afslappende gåtur i det grønne eller omkring LARområdet. Fællesarealerne kan inkludere velplejede haver eller vilde grønne områder, stier og samlingspunkter, der opmuntrer til social interaktion og fællesskab.

LIVSKVALITET OG TRYGHED

At bo i Skovlund seniorboligfællesskab handler om at nyde livet i trygge omgivelser. De fire boliger er placeret tæt på hinanden, hvilket skaber en sikker atmosfære, hvor man altid har naboer i nærheden. Samtidig sikrer de private haver og individuelle indgangspartier, at man også kan nyde privatliv, når der er behov for det. Kombinationen af fællesskab og privatliv giver beboerne det bedste af begge verdener. Boligerne ligger tæt på alle nødvendige faciliteter. Indkøbsmuligheder, offentlig transport og sundhedsydelser er alle inden for rækkevidde, hvilket gør dagligdagen bekvem og problemfri.

Med sit fokus på komfort, fællesskab og naturskønne omgivelser er Skovlund senior boligfællesskab det ideelle sted for seniorer, der ønsker at nyde deres pensionstid i trygge og inspirerende omgivelser. Her kan man skabe nye minder, dyrke gamle og nye venskaber og leve et aktivt, tilfredsstillende liv i et miljø, der er skabt med tanke på livskvalitet og velvære. Velkommen hjem til Skovlund.

BOLIGERNE PÅ PARKVÆNGET

Det nye seniorboligfællesskab markerer sig som et godt eksempel på moderne, bæredygtigt byggeri, hvor hensynet til både miljø og beboernes behov går hånd i hånd. De nye huse er bygget sammen to og to, hvilket ikke kun optimerer grundens anvendelse, men også skaber en harmonisk og sammenhængende boligstruktur. Materialevalget i disse huse er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Byggeriet anvender naturlige og miljøvenlige materialer, der ikke blot giver et æstetisk tiltalende udtryk, men også sikrer en sund og behagelig bolig. Træ, sten og andre holdbare materialer skaber en solid og tidløs konstruktion, der kan modstå tidens tand og minimere behovet for vedligeholdelse. Dette valg af materialer understøtter også en bæredygtig livsstil ved at reducere miljøpåvirkningen og fremme energieffektivitet. Med bæredygtighed som en central del af designfilosofien er husene udstyret med moderne energiløsninger, som f.eks. solceller og regnvandsopsamling. Disse teknologier bidrager til at reducere husstandenes samlede energiforbrug og mindsker dermed deres miljøaftryk. Desuden er boligerne udstyret med energieffektive vinduer og døre, der sikrer et behageligt indeklima året rundt og reducerer behovet for opvarmning og afkøling. Den sammenbyggede struktur af husene skaber også naturlige skærme mod vind og vejr, hvilket yderligere bidrager til energieffektiviteten. Denne konstruktion giver samtidig mulighed for fælles vægge, der forbedrer lydisoleringen mellem enhederne og giver en følelse af privatliv, selvom man bor tæt på sine naboer. Det gennemførte design sikrer, at alle boliger får optimal udnyttelse af naturligt lys og ventilation, hvilket er med til at skabe et sundt og behageligt miljø indendørs.

 

tirsdag 9 jul 2024 - Rud Larsen
Vist: 109 gange