Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Video:

Velkomst med blomster

Skovlund Borgerforening siger velkommen med blomster

Skovlund Sogns Borgerforening hylder det gamle slogan “Sig det med blomster”, når man byder nye borgere velkommen til sognet.

Så vidt muligt byder Borgerforeningen alle tilflyttere velkommen til sognet. Ikke blot med en buket blomster, men også med et besøg af et bestyrelsesmedlem, som personligt afleverer blomsterne til de nye medborgere.

“Det er en gammel tradition, som vi holder i hævd” siger bestyrelsesmedlem Miriam Heide, der står for arrangementer med blomster til nyankomne. “Flere af os blev i sin tid budt velkomne til sognet med en buket blomster fra Borgerforeningen, og vi husker stadig med glæde, hvordan det var at blive budt rigtigt velkommen til sit nye hjem - bl.a. derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at videreføre den smukke tradition” tilføjer Miriam Heide

Alt tyder på, at Miriam Heide har fået mere travlt i løbet af det sidste års tid. Nye tal for Danmarks Statistik viser, at Skovlunds indbyggertal er steget med 10 procent i løbet af det sidste år. Den 1. januar 2015 boede der 507 personer i Skovlund, den 1. januar 2016 var tallet oppe på 559 personer. Der er kommet 52 indbyggere til sidste år.

Miriam har dog det problem, at det til tider kan være svært at følge med i, hvem der flytter til sognet, hvornår, og hvor de bor. Derfor vil hun blive meget glad, hvis alle, som får nye naboer, vil melde tilbage til hende, så snart det sker. Bare en kort mail til skovlund.borgerforening@gmail.com med navn og adresse på de nye beboere i sognet vil være en stor hjælp for Miriam og Borgerforeningen. “Vi vil meget gerne byde ALLE - rigtigt hjerteligt velkommen til vores dejlige by og sogn, så snart de er flyttet hertil” slutter Miriam.

Video: Niels Winther - Tekst: Rud Larsen

onsdag 28 sep 2016 - Rud Larsen
Vist: 783 gange