Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Video:

Lys forude.

Arbejdsgruppe etablerer udendørs belysning ved kulturhus og sognarkiv.

Et blik på kalenderen siger, at den mørke tid for alvor nærmer sig. Men ikke ved indgangen til Kulturhuset og Sognearkiver. Her bliver der nemlig sat lys op til glæde for de mange brugere af de to institutioner i byen.

En lille gruppe gik torsdag aften i gang med at etablerer den udendørs belysning, som har været savnet. Der blev gravet rende til kabler og ikke mindre end tre lysmaster blev rejs. I løbet den den kommende uge vil arbejdet fortsætte, bl.a. med tildækning af renden og med det egentlige el-arbejde. “Det bliver rigtig dejligt med lys foran indgangene nu her i den mørke tid” siger formanden for Sognearkivet Niels Winther.

Video og foto: Niels Winther - tekst: Rud Larsen

fredag 7 okt 2016 - Rud Larsen
Vist: 1292 gange