Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Åben Skole på Skovlund Friskole.

Skovlund Friskole er en af de mange grundskoler i Danmark, som holder “ Åben Skole” den 3. november 2016.

"Åben Skole" er et landsdækkende arrangement, hvor man fejre grundskolen og skolernes forskelligheder. Skovlund Friskole er med for 5. år i træk. Man slå dørene op på vid gab og inviterer alle med interesse for skolen til at komme og deltage i en række forskellige arrangementer. 

Årets program indeholder flere forskellige elementer startende med "Spil Dansk"

Uge 44 er Spil Dansk-uge i hele landet. Skovlund Friskole deltager med et åbent arrangement fra kl. 15.00 til 15.45.

Johan Møller, der er musiklærer på Ølgod Efterskole og organist  Sct. Jacobi Kirke, spiller til fællessang i gymnastiksalen fra kl. 15.00.

Alle er velkomne - der serveres kaffe og kage fra kl. 14.30.

Fra kl. 15 til 19 inviteres interesserede børn og forældre, samt andre gæster, til rundvisning på skolen. Hovedindgangen er startsstedet.

kl. 16.00 18.00 er der “åbne klasselokaler” Skolens lærere underviser med udgangspunkt i den digitale platform “Clio Online”. Dørene er åbne og alle er velkomne til at kikke ind i klasselokalerne.

Kl. 18.40 til 19.30 er der foredrag ved Kristian Egstrand Andersen, som har været med til at udvikle appén eksamensguide.dk Kristian vil give tips og tricks til optimeret læring. Alle velkomne til at høre foredraget sammen med 6. - 9. klasses elever og forældre. 

Der vil blive arrangeret børnepasning under foredraget. Kl. 18.00 - 19.30 spiser de yngste klasser i SFOén og ser senere film samme sted, mens 3. - 5. klasse og gæster spiser og ser film i mellemteamets klasselokale.

søndag 30 okt 2016 - Rud Larsen