Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Video:

Støjbergs Maskinteknik og smedeværksted rives ned.

Nedrivning skal give plads til to centralt beliggende byggegrunde midt i Skovlund.

Som man kan se på videoen er gravemaskinen godt i gang med at rive det gamle smedeværksted og de tidligere lagerhaller fra Støjbergs Maskinteknik ned. Det sker med henblik på at kunne udstykke to byggegrunde helt centralt i Skovlund by.

Den ene grund får tilkørsel fra Parkvænget, mens den anden kommer til at ligge på Rolighedsvej. Begge grunde har vedligeholdelsespligt, så de skal holdes ryddelige og være velholdte. Der er dog ikke byggepligt på nogen af de to grunde.

“Man er velkommen til at komme forbi se grundene,” siger Kristian Støjberg, “og hvis man vil have flere oplysninger, er man velkommen til at kontakte mig.”

Formanden for lokalarkivet Niels Winther fortæller, at hele processen bliver grundigt dokumenteret i form af både fotos og videos, og at de senere vil blive klippet sammen med nogle historiske billeder til en helhed. “Her vil det naturligvis være stedets historie som smedje, der vil være i centrum,” sige Niels Winther. “Arbejdet er i fuld gang” slutter Niels - Vi andre glæder os til at se resultatet.

Foto & video: Niels Winther - tekst: Rud Larsen

torsdag 3 nov 2016 - Rud Larsen