Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Til foreningsfolket

Opfordring til alle foreningsmennesker i Skovlund.

Vi håber I kikker ind på skovlund.dk nu og da. Og vi håber, I vil bruge hjemmesiden aktivt. Kun med jeres aktive medvirken kan siden blive til gavn og glæde for alle i Skovlund.

For det første: I kan altid få bragt en foromtale af de begivenheder I arrangerer. 

1. I kan enten sende den tekst I ønsker bragt (gerne med et foto) til os

eller

2. I kan sende nogle stikord (gerne med et foto) og vi skriver en passende tekst for jer

eller

3. ring til os (7529 6670 / 3048 6670) og fortæl, hvad I vil have omtalt, så klarer vi resten

Husk: Vi kan også lægges jeres begivenheder ud på vores fælles-kalender lang tid før I ønsker en foromtale af begivenheden. Så har både I og andre mulighed for at sikre, at vi ikke laver jo arrangementer, der ligner hinanden på samme tid.

For det andet: Må vi også foreslå, at I går ind i menu-punktet “FORENINGER” i vores top-menu og ser om jeres foreninger findes der. Hvis ikke - vil vi foreslå, at I kontakter redaktøren med de oplysninger I ønsker at have med - husk info om både forening og kontaktperson. I kan se under f.eks. SIF eller Borgerforeningen, hvilke oplysninger vi har mulighed for at bringe.

For kontaktinfo om skovlund.dk se under top-menu-punktet “KONTAKT”

/RL

lørdag 5 nov 2016 - Rud Larsen
Vist: 617 gange