Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Julemanden kom

Lørdag morgen ankom julemanden til torvet i Skovlund

Godt 50 glade børn og deres forældre - samt nogle bedsteforældre - var lørdag formiddag mødt op for at byde julemanden velkommen til Skovlund torv. 

Det hele startede med et par sange, mens vi dansede rundt om juletræet. Borgerforeningens formand bad derefter alle børnene hjælpe ham med at kalde på julemanden. Det må de have gjort godt, for det varede ikke længe, inden julemanden kom kørende. Der var ikke sne på gaden, så julemanden kunne ikke ankomme i sin kane med rensdyrene foran.

Heldigvis havde julemanden fundet en rar mand, som ville hjælpe ham. Han kom med den flottested, sorte hest og en vogn, så julemanden kunne ankomme standsmæssigt.

Da alle børnene havde fået en lille slikpose fra julemanden og hans hjælpere gik turen til spejderhuset, hvor der var julemarked til kl. 13.00

Mange af børnene fik lov til at køre fra torvet til spejderhuset i julemandens vogn med den flotte hest.

fotos og tekst: Rud Larsen

lørdag 26 nov 2016 - Rud Larsen