Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

“Kontakt” stopper

Samarbejdet med Ugebladet - Ølgod ophører med udgangen af 2016

Borgerforeningen må med beklagelse meddele, at samarbejdet med Ugeavisen – Ølgod om den månedlige side ”Kontakt” ophører med virkning fra 31. december 2016.

Ugeavisen ser sig ikke længere i stand til at yde den gratis service som ”Kontakt” har været. Man har i stedet for givet os et tilbud om at kunne fortsætte ”Kontakt” mod betaling af godt kr. 40.000 årligt, hvilket vores økonomi ikke tillader.

Vi skal opfordre til at virksomheder, foreninger, institutioner og enkeltpersoner i fremtiden benytter sig af vores nyeste – og gratis – tilbud til formidling af nyheder og begivenheder m.m. – nemlig skovlund.dk.

Vi modtager også meget gerne personlige indlæg med meninger, holdninger og kommentarer til store og små begivenheder på skovlund.dk

Slutteligt vil vi fra Borgeforeningens side takke Ugebladet for samarbejdet i de forløbne år. En ganske særlig tak rettes til Kirsten Støjberg - og alle hendes forgængere - for indsatsen som redaktør af “Kontakt” 

Skovlund Sogns Borgerforening

mandag 5 dec 2016 - Rud Larsen
Vist: 735 gange