Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:


Skovlund-Ansager Hallen skal i samarbejde med Varde Kommune her i foråret udarbejde en udviklingsplan i Skovlund-Ansager Hallen.

Derfor vil vi  (Bestyrelsen) gerne høre fra netop foreninger og specielt også privatpersoner og de af jer som er uden tilknytning til en forening om jeres tanker for en udvikling og fremtidsplaner for Skovlund-Ansager Hallen.
Ved at nytænke og udvikle på Skovlund-Ansager Hallen skal vi have skabt en profil, således at der også i fremtiden er brug for en idrætshal i Ansager til gavn for hele Skovlund-Ansager området.

Mødet finder sted i Skovlund-Ansager Hallens mødelokale
tirsdag d. 10. jan. 2017 kl. 19.00
(tilmelding meget gerne på: info@sa-hallen.dk<mailto:info@sa-hallen.dk>)

Er du eller din forening forhindret i at deltage, vil vi fortsat gerne høre lidt omkring tanker og ideer for udvikling Skovlund-Ansager Hallen ud i fremtiden. -
De kan sende en e-mail på info@sa-hallen.dk<mailto:info@sa-hallen.dk>

Med venlig hilsen
Skovlund-Ansager Hallens Bestyrelse samt ledelse
Formand Leif Jørgensen samt
halinspektør Bent Haahr

Rud Larsen