Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Himmel og hav - og der imellem

Henning Georg Kruse, har udgivet sin selvbiografi, som kan købes i en række lokale butikker Foto: Pressefoto

Himmel og hav – og der imellem

Et af Skovlunds bysbørn, Henning Georg Kruse, har udgivet sin selvbiografi.

En velskrevet, interessant beretning om et meget aktivt liv i tjeneste for dansk industri med udgangspunkt i Esbjerg.

I en alder af 40 år startede Henning Kruse sin egen virksomhed under navnet Esbjerg Oilfield Services med blot 30.000 kr. i selskabskapital.

Den første store opgave var opbygningen af Gorm-feltet i Nordsøen med samling af moduler til platforme. Allerede efter ½ år var der 700 mand i arbejde. Ordresummen lød først på ca. 20 mio kroner, men opgaven voksede til 67 mio.

Herefter fulgte opbygningen af Tyra-gasfelterne. Her var flere end 1000 ansatte med en opgave til ca. 150 mio kroner.

Henning Kruse fik foruden EOS etableret sidevirksomheder med henblik på vedligehold ude på felterne.

Han fortæller, at hans mening var at sikre lokalt engagement og på samme tid skabe en internationalt orienteret virksomhed med Danmark som platform.

”Livet går nu på hæld”, siger Henning Kruse, ”men jeg ser alligevel fremad hele tiden. Vi skal i højere grad tænke over at komme hinanden i møde og støtte hinanden – også i svære tider. Vi kan kalde det solidaritet og hjælp til selvhjælp. Og i grunden ikke meget forskelligt fra det, vi praktiserede hjemme i Skovlund!”

Holger Christensen, Skovlund

fredag 13 jan 2017 - rasmus
Vist: 1277 gange