Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Hjertesuk!

Vil I hjælpe mig?

Jeg har et par punkter, jeg er nødt til at åbenbare for jer. Jeg kan ikke blive ved med at gå med det alene!!

Jeg går jævnligt tur rundt i Skovlund by og nærmeste omegn. I lang tid har det glædet mig, at vi holder vores by så pæn og ren.

I de sidste dage er der dog nogen, der har lavet om på dette. De bruger søen i parken som lodseplads. Èn har været der med en stor traktor og læsset haveaffald af på søens bredder og endda i søen (i vores smukke park)

Vi må hjælpe hinanden med at bekæmpe dette svineri!

Det andet punkt er den stadige kamp mod hundelorte på fortove og i parken. Når jeg har brokket mig over dette til mine medborgere, siger de "sæt et lille Dannebrogsflag i hver hundelort" Det vil dog afstedkomme, at jeg får en hel del flag - alle uden for mine vinduer. Der er ikke færre end 10 hundelorte i mit granitgrus ud mod fortovet. Går vi så hen ad gaden mod Købmanden, bliver det til det dobbelte. Det kan ikke undgås at nogen træder i det, og slæber det med sig, endda så langt som ind på måtten i vores Købmandsforretning. Man tørrer fødderne på måtten et par meter fra vores mad, andre træder på måtten... slæber det med rundt i hele forretningen. DET er ulækkert. Prøv at forestille jer, at have en hundelort stående på bordet mens I spiser jeres aftensmad.

Vi er alle ansvarlige for vores by og vores park. Derfor må vi hjælpes ad med at stoppe dette svineri. Hver gang I møder en hundeejer/lufter, så spørg om de har husket posen og sig "tag lortet med dig hjem"

Sig ikke "hvad rager det mig, det kommer ikke mig ved - jeg er da ligeglad!!!!!"

 

Tage Toft

tirsdag 21 feb 2017 - Rasmus Sadova