Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenPoul Henrik HansenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT

Generalforsamling Skovlund Ansager vælgerforening

- Niels Haahr Larsen valgt som byrådskandidat

Skovlund Ansager Venstre vælgerforening

Der blev den 22. Februar afholdt generalforsamling i Skovlund kulturhus.

Efter generalforsamlingen var der opstillingsmøde til kommunevalget den 21. November 2017.

Niels Haahr Larsen blev genvalgt og endnu en mulig kandidat var ikke afvisende. Vedkommende havde brug for at tænke opgaven som evt. Byrådskandidat/job igennem inden endelig beslutning. Skovlund Ansager venstre kan således måske mønstre de 2 kandidater som kredsen er tildelt.

Udover generalforsamling og opstillingsvalg til kommunevalget, var folketingskandidat for Varde kredsen Claus Christensen inviteret til at fortælle om sit arbejde fra opstillingsmødet for et år siden og til nu. Claus har været rundt til forskellige virksomheder, producenter og landbrug for at få kendskab til de forskellige forhold, hvad angår udfordringer og succeser. Claus er blevet bekendt med problemstillinger han helt sikkert vil forsøge at påvirke, når han kommer i tinget. Der var rigelig tid og mulighed for at stille Claus spørgsmål og da Claus havde sat hele aftenen af, kunne alle komme til orde.

Såfremt der er interesse for, at få et besøg af Claus, vil han meget gerne kontaktes. Han ønsker, at så mange får kendskab til ham og hans holdninger til et fremtidigt job i folketinget. Kontaktoplysninger kan findes på Venstres hjemmeside.

Efter Claus's indlæg var der en orientering fra Niels Haahr Larsen på det kommunale område og ikke mindst omkring den aktuelle skolestrukturdebat, hvor vi i den grad er udfordret. Spørgsmål var der mange af og efter en grundig orientering, virkede det som om, at svarene gav en mere tydelig forståelse af det politiske arbejde og hvad man som lokalpolitiker er udfordret af.

På foreningens vegne
Birgit Haahr Larsen

mandag 27 feb 2017 - Rasmus Sadova