Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Storkepark i Skovlund

Det er set før, men ideen er stadig sjov.

En storkepark ved indfaldsvejen til Skovlund er nu en realitet. For at vise, at små byer som Skovlund er i live og trækker vejret, har Lone og Lars Sadova arbejdet målrettet på at synliggøre, at der stadig er grobund i Skovlund. “Samtidig vil vi også vise, at byen og dens indbyggere glædes hver gang, der kommer et nyt barn til verdenen” siger Lone.

Fra sidst i november 2016 og til årets udgang - altså inden for bare 6 uger - kom 4 nye verdensborgere til, og i det nye års første måned, så endnu et lille væsen dagens lys. Siden er det blevet klart, at der ventes endnu flere børn i dette år, og derfor er fremstillingen af storke blevet intensiveret. Det er besluttet at kalenderåret for storkeopsætningen går fra november til november.  

Initiativtagerne vil meget gerne holde storkeparken helt opdateret, og beder derfor alle kontakte Marianne Damgaard, Parkvænget 12 B, Skovlund på telefon 29 88 13 51, eller på mail    - mdamgaard66@gmail.com - ved kommende fødsler.

Storkeparken er også en del af Skovlunds udviklingsplan, hvor Lone og Lars sidder i udvalget for ”forskønnelse af vore indfaldsveje”

 

Rud Larsen