Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Leg og Bold opstart i Skovlund

- onsdag d. 19. april kl. 17.00 - 18.00

'Leg og bold' i Skovlund
Onsdag den 19. april kl. 17.00 - 18.00 starter vi op med 'Leg og bold' på Skovlund Friskoles multibane og banerne deromkring. 
 
Jonna Nielsen og Maria Ingemann Grosen vil stå for lege delen, og Eva Knudsen vil tage sig af fodbold delen. I løbet af foråret vil vi deltage i 3-4 stævner bl.a. Jyske 3-bold stævnet, som SIF igen i år har fået til klubben.
 
'Leg og bold' er for drenge og piger årgang 2010, 2011, 2012, 2013 eller fyldt 3 år. Er du ældre end årgang 2010 og gerne vil deltage, så kom endelig forbi.
 
'Leg og bold' er et tilbud til de børn, der endnu ikke er gamle nok til at deltage på AIF/SIF's fælleshold. 
I år vil lege delen og fodbold delen være delt op fra trænings start, dvs. at vi hver gang starter op med, at man vælger sig på enten leg eller fodbold, og så følger træningen med de pågældende voksne. Der vil dog stadig være fokus på, at børnene skal have det sjovt, og at de får rørt sig en masse og oplever at være en del af et fællesskab.
 
Mvh.
Klaus Nilsson 
onsdag 22 mar 2017 - rasmus
Vist: 918 gange