Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Video:

Friskolens leder fejret

Jettes fødselsdagsfejring på Skovlund Friskole fredag den7. april 2017

Det var glade skolebørn, der stod ude i skolegården på en forårskold morgen, den sidste dag før påskeferien, for at modtage vores skoleleder, Jette.

På dronningevis blev Jette ført gennem elevernes flagalle ude i skolegården fra den ene hoveddør til den anden. Hver elev havde et flag og en blomst i hånden. Anledningen var markering og fejring af Jettes 50 års fødselsdag d. 12. april.

Med en kæmpefavnfuld blomster gik Jette forventningsfuld og spændt ned i gymnastiksalen, hvor saftevand , rundstykker og kaffe ventede ved  ”forårsgrønne” borde. Mangen et knus og krammer blev det til. Stemningen var høj og munter, da den første fællessang : ” Det bedste jeg ved --- ” blev sunget til guitarledsagelse.

Jettes yndlingssang : ” Gi `os lyset tilbage – ” kunne heller ikke passe bedre. Alle oplevede at være en del af fællesskabet, for som der står i sangen: ” – fællesskab fødes , når   et jeg bliver til OS ! ---”

Herefter gaveoverrækkelser: Eleverne overrakte Jette de flotteste , malede stærekasser, ovenikøbet en, fyldt med slik .

Bestyrelsen hyldede og fejrede tillige , at Jette er skoleleder på 5. år – og endnu ikke løbet af pladsen - , men går foran som den kreative og initiativrige inspirator. Arbejdsglæde og trivsel er i højsædet. Glæde smitter !

Herefter skar Jette den fint dekorerede ” kagekvinde ,” (sponsoreret af ” Mums, ” ) for, og en ekstra kop saftevand og kaffe gled ned, før ” Syng Danskdagen ” kaldte. 

Ikke en skoledag som andre, men en dag, hvor Skovlundfriskoleånden foldede sig ud og skabte glædesstemning hos lille og stor. Jette  ” –blomstrede i glæde, for hun kunne ikke andet. – ” ligesom rosenhækken i H.C. Andersens eventyr af samme navn.

 

På Friskolens vegne

Karen Toksvig Larsen

Video og foto: Niels Winther

Tekst: Karen Toksvig Larsen

søndag 9 apr 2017 - Rud Larsen
Vist: 782 gange