Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Kommunalt støtte til udendørstræning.

"Træning i Naturen", som er en del af Skovlund Udviklingsplan, har fået tilsagn om kommunal støtte.

Projektet ”Træning i naturen”, som er en del af Skovlund Udviklingsplan, har fået tilsagn om kommunalt støtte på 75.000 kr. Det betyder at etablering af udendørstrænings faciliteter på Skovlund Stadion, er rykket et stor skridt tættere på. Udover pengene fra Varde Kommune er der en gavecheck på 10.000 kr. øremærket projektet, som SIF modtog i forbindelse med jubilæet sidste år.

Der mangles stadig noget økonomi, da etablering af sådanne faciliteter er omfattende pga. sikkerhedsgodkendelser. Så vi fortsætter arbejdet med at finde nogle penge, bl.a. igennem fonde. Findes der nogen som vil støtte projektet, må man meget gerne kontakte os.

Ellers er næste skridt, at vi vil ud og se forskellige lignende faciliteter og blive inspireret. Vi forventer at vi starter med nogle få redskaber, som efterfølgende kan suppleres med yderligere, når der er økonomi til det.

Når redskaberne er etableret vil der blive fri adgang til dem. Vi arbejder med en form for frivillig medlemskab, hvor kontingentet skal gå til vedligeholdelse, dette i samarbejde med SIF. Der vil også blive træningsaftener, hvor der vil være en instruktør, som kan hjælpe en i gang med at anvende redskaberne korrekt.

I arbejdsgruppen er vi rigtige glade for at Varde Kommune vil støtte projektet, som passer rigtig godt ind i visionen ”Vi i naturen”. Det har givet ny energi til at arbejde videre med projektet. Skulle der være nogen, som synes projektet er interessant og gerne vil hjælpe i et og andet omfang, må man meget gerne kontakte os.


På vegne af ”træning i Naturen”
Simon Sommer

foto og tekst: Simon Sommer

onsdag 12 apr 2017 - Rud Larsen
Vist: 959 gange