Notice: Undefined variable: extsaved in /customers/6/8/6/ruban.nu/httpd.www/index.php on line 263
Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT

Dødsfald i Skovlund

Anna Plauborg, Markvangen 2B, Skovlund, er stille og roligt død i sit hjem skærtorsdag aften, 87 år gammel

Anna var ”en af de stille i landet”, som aldrig ønskede gjort noget ”væsen” af sig.

Hun og hendes mand, Niels Erik Plauborg, drev i 13 år hans fødehjem i Lærkeholt, men i 1967 solgtes gården, og parret flyttede til Skovlund. Her etablerede Niels Erik en byggemarkeds- og trælastafdeling i forbindelse med ”foderstoffen”. Anna, som var datter af mejeribestyreren i Ansager, hjalp til i sin mors tricotageforretning, men havde også arbejde hos Flensted.

Parret dyrkede forskellig sport i mange år, men ønskede ikke at deltage i selskabelige sammenkomster, men de havde en stor vennekreds.

Det var fornøjeligt at være sammen med dem begge. Man kunne altid vente morsomme bemærkninger og kvikke svar. Niels Erik elskede livet og ønskede at leve det i ”fulde drag”, altid ihærdig, men også ydmyg og taknemmelig.

Anna Plauborg var af samme sind, også – tror vi – da hun måtte opleve sorg og smerte i rigeligt mål: I 2001 døde Niels Erik, og få år efter begge børnene Gurli og Peter.

Nu er tilbage at ære familiens minde.

Holger Christensen, Markvangen 2B, Skovlund

torsdag 20 apr 2017 - Rasmus Sadova