Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Jubii... nu skal vi spille Jyske 3-bold

Storstævner 2017

Sæsonen for 2017 er klar. Igen i år bliver det seriøst sjovt! Sæt X i kalenderen d. 11. juni, hvor Jyske 3-bold gæster Skovlund Stadion og tilmeld dit hold allerede i dag.

Vælg dit storstævne herunder og find link til tilmelding.

http://www.dbujylland.dk/temaer/jyske_3_bold/staevner_datoplan 

 

Jyske 3-bold Storstævne er et hæsblæsende stævne, hvor vi afvikler 13 kampe ad gangen – på samme tid. En hyggelig dag, hvor hele familien er velkommen – både i Jubleparken (fodboldbanerne) og i 3-bold-byen.

Det er gratis at deltage og i 2017 er storstævnerne et tilbud til følgende årgange: 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret forsøger vi os med række i U10 og U11 Piger, i efteråret bliver det U11 og U12 Piger. Stævneforløbet for et hold tager ca. 2 timer – fra holdets 1. kamp til afsluttende medaljeoverrækkelse.

 

 

torsdag 27 apr 2017 - rasmus
Vist: 402 gange