Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

UGEBREV Skovlund Friskole

Læs friskolens seneste ugebrev her

Ugebrev 11.5.2017 - Skovlund Friskole

Tirsdag - konfirmand-morgen
Tirsdag morgen sang alle børn "Jeg vil male dagen blå" for 7. kl.s konfirmander, og der var pyntet ekstra op i klassen. Det er dejligt at høre, at eleverne havde en god søndag og mandag sammen med familie, venner og klassekammerater.


Arbejdsfredag
Indtil videre er der 41 børn og forældre tilmeldt til arbejdsdagen - det er kun halvdelen af, hvad der var af forældre i efteråret. Vi håber, at flere finder ud af, at de gerne vil være med på dagen. Besked til Jette senest mandag den 15.5., hvor de store planer lægges og aftalerne indgås :-)


Musikskole/syng og spil
Vi kalder vores musikalske tilbud for "SYNG OG SPIL", fordi musikskolen kan forveksles med det kommunale tilbud. Vi har allerede modtaget tilmeldinger og positive tilkendegivelser, så det er rigtig glædeligt.


Grundlovsdag
Programmet er synligt i kalenderen på hjemmesiden, men vedhæftes også i mailen med ugebrevet, så alle forældre m.fl. får direkte besked. Hvis ikke du modtager mail med link til ugebrev, kan du klikke på genvejen til programmet her

 

LINK TIL UGEBREV:

http://www.skovlundfriskole.dk/ugebrev-11-5-2017-skovlund-friskole

fredag 12 maj 2017 - rasmus
Vist: 738 gange