Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT

Dødsfald i Skovlund

Kaje Abrahamsen, enke efter snedker Johannes Abrahamsen, Markvangen 4,Skovlund, er død

Skovlund.dk har modtaget nedenstående mindeord fra Holger Christensen.

Kaje Abrahamsen, enke efter snedker Johannes Abrahamsen, Markvangen 4,Skovlund, er død på plejehjemmet Vinkelvej, Ølgod, 80 år gammel.

Kaje var en dygtig kvinde, der i sine velmagtsdage havde forskellige pladser, bl.a. som rengøringshjælp på Skovlund skole og hos skræddermester Leo Harder.

Hun og Johannes var meget aktive mennesker, som deltog i flere slags idrætter og amatørskuespil, og Johannes var en trofast låner på biblioteket.

Hjemmet og børnene var rammen om deres liv. Et gæstfrit hjem med kaffe på kanden og tid til en snak.

Parret efterlader sig 3 børn: Hanne, som bor i Vostrup og arbejder på Hemmet plejehjem, Klaus, der er socialpædagog og bor i Fjellerup på Djursland. Yngste søn, Jesper, arbejder for F.L.Schmidt og er bosat i Australien.

Vi mindes Kaje som et stilfærdigt, glad menneske, afholdt for sit beskedne væsen og som et væsentligt indslag i bybilledet.

fredag 19 maj 2017 - Rud Larsen