Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBlomsten SkovlundKlinik SkovlundMalermester Bernhard KulpaPartner Erhvervsservice ApSSkovlund-Ansager VandværkMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleBygInstitutionerSkovlund FriskoleSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

Reception - Lærkelill

Hyggelig reception i strålende vejr.

Receptionen i lørdags i anledning af ombygningen og renovering af Pension Lærkelill blev en stor succes. Selv vejret spillede med og viste sig fra sin bedste side.

Venner og bekendte, familie, naboer, og forretningsforbindelser mødte talstærkt op og var med til at gøre dagen til en god begivenhed for Lone og Lars Sadova.

“Vi er glade for den store opbakning, vi fik på dagen” siger Lone “Naturligvis er vi også glade for de mange gaver, vi fik; men mest af alt er vi taknemlige for, at så mange mødte op og var med til at gøre dagen til en rigtig hyggelig dag for os. Stor, stor tak til alle” slutter Lone.

Rud Larsen