Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Reception - Lærkelill

Hyggelig reception i strålende vejr.

Receptionen i lørdags i anledning af ombygningen og renovering af Pension Lærkelill blev en stor succes. Selv vejret spillede med og viste sig fra sin bedste side.

Venner og bekendte, familie, naboer, og forretningsforbindelser mødte talstærkt op og var med til at gøre dagen til en god begivenhed for Lone og Lars Sadova.

“Vi er glade for den store opbakning, vi fik på dagen” siger Lone “Naturligvis er vi også glade for de mange gaver, vi fik; men mest af alt er vi taknemlige for, at så mange mødte op og var med til at gøre dagen til en rigtig hyggelig dag for os. Stor, stor tak til alle” slutter Lone.

mandag 19 jun 2017 - Rud Larsen
Vist: 999 gange