Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Samkørsel til Esbjerg.

Daglig samkørsel Skovlund- Esbjerg - retur

 

Jeg er en 17-årig gymnasieelev, der lige  er flyttet til Skovlund - fra Esbjerg, hvor jeg blev færdig med 1.G. i juni måned.

Jeg vil gerne fortsætte på det gymnasium, jeg kender - sammen med de venner, jeg allerede har og skal derfor dagligt til Esbjerg Jeg skal møde på Rybners Gymnasium kl. 08.00 og hjem efter skoletid. Jeg søger en personer, som køre til Esbjerg hver dag, og som - mod passende betaling - kan give mig et lift frem og tilbage.

Hvis du er interesseret vil jeg blive glad, hvis du kontakter mig på tlf. 4292 5264 eller på mail; michaelanicol2000@gmail.com. På forhånd tak.

Du er også velkommen til at kontakte min morfar - Rud Larsen - 3048 6670 - rudlarsen@gmail.com

Michaela

 

onsdag 23 aug 2017 - Rud Larsen
Vist: 1139 gange