Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund Sogns BorgerforeningSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederGittes HaveserviceKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKT
Skovlund
Foto:

NYT fra Gymnastikudvalget

Se de forskellige hold og tider ved at klikke ind på opslaget

Forældre/barn:  

Vi vil på forældre/barn holdet hjælpe Jer til, at i får en god start på gymnastikken sammen med Jeres børn. Vi vil berøre de forskellige sanser, og hjælpe dit barn til at få en god motorisk udvikling.  Vi vil sørge for at timen er opbygget med god struktur, så børnene hurtigt lærer de øvelser vi laver.  

Pia Sønderby og Rikke Dahlgaard 

Onsdag kl. 17-18 på Friskolen 

 

The M&M’s Kids, 0-5 klasse:  

Vi vil på holdet udfordre børnene på de forskellige niveauer i både rytme og spring. På holdet kommer vi til at lære børnene nogle sjove og flotte serier, men også nogle fede spring. Vi vil sætte fokus på gymnastikken, men med massere af sjov og spas.  Så vi vil få en masse gode timer sammen med ungerne! 

Majken Pedersen og Malene Sørensen  

Onsdag kl 17-18 på Efterskolen 

 

Krudtuglerne, 3-5 år: 

Så starter vi op for en ny sæson for krudtuglerne, hvor vi skal lave gymnastik og sjov uden mor og far. Vi vil udfordre børnene både motorisk og kropslig med gymnastikkens bevægelse. Vi  henter børnene i børnehaven kl. 16.00 og følges om til gymnastik på efterskolen.  

Maria Grossen, Margit Markussen, Tone og Britt  

Tirsdag kl. 16.15-17.00  på Efterskolen 

 

Step/ aerobic, fitness 

På halvanden time træner vi både kondition, styrke, koordination og smidighed.  

Til konditions og koordinationsdelen kombinerer vi step- og aerobicserier til god musik og krydrer det med Dance-it-inspiration.  

Til muskel- og styrke træning veksler vi mellem cirkeltræning, cross-gym og fællesøvelser.  

Vi afslutter altid med udstrækning. 

Du behøver ingen forudsætninger, andet end lysten til at bevæge dig til musik, få sved på panden og ind i mellem et godt grin. 

Annie Voss og Tine Schultz   

Mandag kl. 18.30-20.00 på Efterskolen. 

 

 

Puls/styrke for mænd og kvinder:  

60 min. hvor der er fokus på konditions- og styrketræning. Vi træner med egen kropsvægt, kettelbells, bolde og elastikker. Træningen er bygget op i intervaller. Vi arbejder ikke så meget i gentagelser, men mere på tid, så alle kan være med på deres eget niveau. Der er fokus på at træne de store muskler, samt mave og ryg muskulaturen.  

Marie Sommer  

Onsdag kl. 18-19 på Efterskolen. 

 

Som noget nyt i år kan man, ved at betale kontingent deltage både på, step/aerobic holdet mandag og på puls/styrke onsdag.  

 

Ældregymnastik:  

Kom til ældre gymnastik i konfirmandstuen. Vi bevæger hele kroppen igennem. Vi træner onsdage med opstart i uge 40. Holdet oprettes ved 10 deltager, så tag endelig venner og bekendte med.  

Inga Sørensen  

Onsdag kl. 9.30-10.30 i konfirmandstuen.  

 

Yoga:  

Yoga-undervisningen kommer i år til at foregå på Friskolen hver onsdag kl. 19-20. Der er fokus på bevægelse, vejrtrækning og udspænding af de muskelgrupper som til daglig bliver stramme og forkortet.  

Igen i år betaler man pr. gang, 20 kr. kontant eller med mobilepay.  

Man er mere end velkommen til selv at medbringe en yoga-måtte og husk at gymnastiksalen kan være kold, så det vil være godt med varmt sportstøj.  

Marie Sommer  

Onsdag kl. 19-20 Friskolen.  

 

tirsdag 5 sep 2017 - Rasmus Sadova
Vist: 796 gange