Menu

Menu

ForsideNyhederKALENDERForeningerAnsager-Skovlund ForedragsforeningsDanske Seniorer - Skovlund AnsagerFotogruppenSkovlund Friskoles StøtteforeningSkovlund SognearkivSkovlund IdrætsforeningSkovlund KulturhusVirksomhederBrætspilsbutikkenGittes HaveserviceJano taxiKlinik SkovlundM-A-TradePakkeID Aps.Partner Erhvervsservice ApSSkovlund Invest Aps.Skovlund-Ansager VandværkT.S. Byg og MontageMin KøbmandPension LærkelillMums KagerPerfec2.comSkovlund AutoværkstedSkovlund KroSkovlund VarmeværkUgleByg Aps.InstitutionerSkovlund BørnehusSkovlund EfterskoleKONTAKTSkovlund Sogns Borgerforening
Skovlund
Foto:

Pressemeddelelse – Min Købmand Skovlund

Fra dags dato er det forbudt at parkere og overnatte i lastbil fra kl. 20.00 til kl. 7.00, samt hele weekenden på parkeringspladsen ved Min Købmand i Skovlund.

Vi har fra Min Købmand i Skovlund modtaget nedenstående:

Pressemeddelelse – Min Købmand Skovlund

NO OVERNIGHT PARKING

Fra dags dato er det forbudt at parkere og overnatte i lastbil fra kl. 20.00 til kl. 7.00, samt hele weekenden på parkeringsplads en ved Min Købmand i Skovlund..

Beslutningen kommer efter lang tid med problemer med udenlandske chauffører, som benytter parkeringspladsen til overnatning, nogen gange flere dage i træk. De rydder ikke op efter sig selv, det flyder med affald langs hækken, og flere af dem vælger at bruge hækken omkring miljøstationen som toilet. Det svineri vil vi simpelthen ikke længere acceptere.

Udenlandsk chauffør taget for butikstyveri

Det var denne episode som fik bægeret til at flyde over. Mandag d. 16. oktober ser en sær deles opmærksom kunde 2 personer stjæle frugt fra vognen lige ude foran butikken. Kunden fortæller det straks til mig inde i butikken, og jeg ved med sikkerhed de ikke har betalt, da jeg selv har ekspederet dem nogle drikkevarer 2 min tidligere. Ved hjælp fra vores videoovervågning får vi hurtigt bekræftet at den ene person stjæler 2 net clemmentiner, og at de holder til i spansk indregistreret lastbil på parkeringspladsen. Vi kontakter Politiet, som sender en patruljevogn fra Varde. Kort efter konfrontationen med de 2 chauffører, som viste sig at være fra Rumænien, vælger de at stikke af i lastbilen, inden politiet ankommer.. Jeg skynder mig at køre efter dem, og får dem hurtigt indhentet. Samtidig er jeg i kontakt med politiet , som efter en halv times jagt ankommer og bringer lastbilen til standsning. De anholder den ene rumænske chauffør, som efter nogen tid, erkender at have stjålet. Han blev idømt en straks - bøde, som skal betales med det samme, og kom i øvrigt en tur med på stationen i Varde. Grundet den episode er beslutningen derfor nu, at vi ikke længere ønsker parkeringspladsen bruges til lastbiler hvor chaufførerne overnatter.

Dog vil jeg samtidig understrege at vi gerne ser lastbiler bruge parkeringspladsen i dagtimerne til afholdelse af pause, eller fordi de skal handle i butikken.

Politiet oplyser i øvrigt, at de kan fjerne lastbiler med bøde, såfremt der er tydelig skiltning af parkeringsregler. I den forbindelse har vi hængt 4 store skilte op på parkeringspladsen.

Eventuelle spørgsmål eller kommentarer til ovenstående bedes rettet direkte til mig.

Med venlig hilsen

René Schmidt Kjær

Min Købmand Skovlund

tirsdag 24 okt 2017 - Rud Larsen
Vist: 884 gange